|  | 

Manegekamp - Manege 't Halster

Manegekamp bij manege 't Halster

Wij organiseren in de zomervakantie dag kampen voor kinderen zonder ervaring. Het kamp duurt 4 dagen en de kinderen  blijven niet slapen op de manege. Kamp 1  van 28 t/m 31 juli en kamp 2 is van 29 augustus t/m 1 september. Van 9:00u tot 16:00u

Omschrijving manegekamp.

Speciaal voor de ruiters die het heel leuk vinden om in hun vrije tijd heel veel met pony’s bezig te zijn, organiseren wij een manegekamp. Dit is een speciaal kamp waarbij we de omgang met de pony willen verbeteren en waarbij je hele leuke dingen samen met je lievelingsdieren gaat doen. We doen alle activiteiten op de manege. Kom je uit Tilburg of Den bosch wil je paardrijden heb je geen ervaring dan kun je gewoon bij ons op paardrijkamp komen.

De activiteiten die we gaan doen zijn poetsen, opzadelen, rijden, wandelen met de pony, op muziek rijden, gymnastieken, modeshow met je paard, toileteren, vlechten, FNRS proefjes rijden, voltigeren en nog veel meer. Je mag een dag verkleed komen bijvoorbeeld als prinses, ridder of cowboy om te rijden met je paard. Natuurlijk moet je die dag ook je paard heel mooi maken! Dit zal niet de eerste dag zijn dus dit geven wij op tijd aan en leggen we je nog op kamp uit hoe en wanneer we dat doen.   Wij beginnen iedere ochtend om 9.00 uur met het voeren, uitmesten en bijstrooien van de pony’s en paarden, als jij het leuk vind mag je daar ook mee helpen.

  Het middag eten word door ons verzorgd, verder zorgen wij voor drinken en andere lekkere tussendoortjes.Manegekamp duurt 4 dagen van ’s ochtends  9:00 uur tot ’s middags 16:00 uur je blijft dus niet op  de manege slapen. Wat je wel mee moet nemen is je veiligheidscap (norm EN 1384), laarzen, rijbroek, zweep en wij raden een bodyprotector aan. Ook is eventueel mogelijk om een bodyprotector cap en laarzen op de manege te huren.

Prijs p.p. (incl. BTW) € 200,00

Toelichting prijs

Inclusief
lunch
Exclusief
huur cap, bodyprotector en rijlaarzen

Organisatie ponykamp

Naam
Manege 't Halster
Adres
Sportlaan 2
5062JK Oisterwijk
Noord-Brabant
Nederland
Toon op kaart
Erkenningen / aangesloten bij
FNRSKNHSVeiligheidscertificaat Stichting Veilige Paardensport
FNRS-sterren

Details ponykamp

Locatie
Sportlaan 2
5062JK Oisterwijk
Noord-Brabant
Nederland
Toon op kaart
Geschikt voor
Beginners
Leeftijd
6 t/m 14 jaar
Activiteiten
Faciliteiten
Bar
Overnachten in
Landschap buitenritten
Aantal buitenritten beginners
0
Aantal buitenritten gevorderden
0
Eigen paard toegestaan
Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor deze ponykamp.

Foto-impressie

Locatie ponykamp

Delen