|  | 

Ponykamp Hildenberghoeve - Ponykamp De Hildenberghoeve

Het leukste ponykamp vind je in Appelscha!  

De Hildenberghoeve ligt aan de rand van het 61 km² grote Nationaal Park Drents-Friese Wold. De perfecte locatie om er lekker met je pony op uit te gaan!! Midden in het bos ligt een groot meer waar je ook met je pony het water in kunt op een warme zomerdag. Naast de fantastische buitenritten die we gaan maken worden er zowel spring- als dressuurlessen gegeven door deskundige instructeurs. De insteek van de lessen is positief en opbouwend. Op donderdag wordt er een wedstrijdje gehouden waar tijdens de lessen naar toe getraind wordt. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen! Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken als je een wedstrijd gaat rijden, dit leer je allemaal tijdens het ponykamp op De Hildenberghoeve. 

Naast dit alles gebeurt er nog veel meer…….

Zo worden er overdag allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals speurtochten, spelletjes en op donderdagavond de gezellige en gekke bonte avond bij het kampvuur! De mooie, ruime accommodatie heeft genoeg faciliteiten om er een fantastische vakantie van te maken.

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud en heb je een eigen pony? Dan kun je deelnemen aan ponykamp De Hildenberghoeve. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons een pony te huren, informeer naar de mogelijkheden.

Voor een onvergetelijk, veilig en vertrouwd ponykamp ben je bij De Hildenberghoeve aan het goede adres. Ook door dat dit ponykamp kleinschalig is krijgen de ponycombinaties veel persoonlijke begeleiding. 

Kijk ook op onze website: http://dehildenberghoeve.webklik.nl/page/aanmelden

De kosten bedragen €320,- Alles is bij de prijs inbegrepen; het eten, overnachten, leerzame lessen en leuke activiteiten etc. MAAR OOK het meebrengen van je eigen pony!


Prijs p.p. (incl. BTW) € 320,00

Toelichting prijs

Inclusief
Alles is in deze prijs begrepen, dus het eten, overnachten, leerzame lessen en leuke activiteiten etc. Maar ook het meebrengen van je eigen pony!
Exclusief

Organisatie ponykamp

Naam
Ponykamp De Hildenberghoeve
Adres
Drentseweg 14
8426ER Appelscha
Friesland
Nederland
Toon op kaart
Telefoon
Erkenningen / aangesloten bij
KNHS
FNRS-sterren
Niet toegekend

Details ponykamp

Locatie
Drentseweg 14
8426ER Appelscha
Friesland
Nederland
Toon op kaart
Geschikt voor
Beginners, Gevorderden
Leeftijd
8 t/m 14 jaar
Activiteiten
Bonte avond, Buitenritten, Dressuur, Springen
Faciliteiten
Zwembad
Overnachten in
Tent
Landschap buitenritten
Bos, Duin/strand, Heidelandschap
Aantal buitenritten beginners
3
Aantal buitenritten gevorderden
3
Eigen paard toegestaan
Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor deze ponykamp.

Foto-impressie

Locatie ponykamp

Delen