|  | 

Ruiterkampen mag t ietsje meer zijn? - Erve Meenderinkboer

Ga je op ruiterkamp bij ons? We gaan proberen je een onvergetelijke week te bezorgen, ontspanning met inspanningen tijdens het rijden. Waarom slapen in een tent of aangeveegde schuur? De hele week geen corvee, niet in de stal maar ook niet in de keuken. Natuurlijk is alle hulp welkom. De meeste 2-4-6 persoons-kamers zijn voorzien van D/WC en worden ingedeeld naar leeftijd of voorkeur. De recreatiezaal is voorzien van gezellige zithoek met TV, hier mag je vrij over beschikken uiteraard. Bij Erve Meenderinkboer hoef je niets te kopen. Fruit, drinken enzovoort zijn dingen die je gewoon kan pakken. Ook als je 's avonds laat nog trek hebt ben je welkom voor een boterham. De professionele keuken zorgt voor maaltijden die voor iedereen in orde zijn, uitgebreide broodmaaltijden in buffetvorm en warme maaltijden die worden aangepast naar eventuele vegetariers of diabetes.

Onze kampen duren een volle week, van zaterdagmiddag tot zaterdagochtend. Onder leiding van deskundige mensen die het ook nog eens leuk vinden om het te doen. Groepen ingedeeld naar leeftijd en rijervaring maken het leuk en veilig, want als je als ervaren ruiter/amazone echt wil buitenrijden dan moet de groep wel bij elkaar passen natuurlijk. Beginners zijn ook van harte welkom, we zullen je snel en netjes leren rijden. Ook de wedstrijdruiters onder jullie zijn van harte welkom. Lessen, buitenrijden, springen zowel binnen als buiten en wedstrijden, dressuurwedstrijden, dagtocht, stoelendansen te paard, bosspelen, zwemmen, speurtocht, video-opnames, theorielessen, zonder zadel uitstappen, enzovoort. Voor de fanatiekelingen onder jullie is er de mogelijkheid tafeltennis te spelen, basketbal, voetbal, 4 op een rij in t groot etc. Genoeg ruimte om dingen te doen die je leuk vind.

Met alle ruiters zowel ervaren als onervaren gaan wij veel naar buiten. Door onze ligging aan het bos is dit geen enkel probleem. 60 paarden en ponies bieden je een ruime keus. Vele rassen zorgen ervoor dat iedereen zijn of haar knuffel kan vinden. Bij alle activiteiten die gedaan worden kan je rekenen op de hulp die je nodig hebt. Bijvoorbeeld bij het opzadelen, poetsen, uit de wei halen, enzovoort Onze werkelijk unieke ligging onder aan de heuvel met bossen maken ons tot een absolute aanrader.

Veel rijden, poetsen en omgaan met lieve en leuke paarden en ponies. Zet daarbij ervaren mensen die ook nog eens gezellig zijn en zorgen voor een gevarieerd programma. Lekkere buitenritten (wij liggen aan het bos), leerzame lessen, wedstrijden, dagtocht en noem maar op. Goede, schone 2-4-6 persoons kamers met D/WC. Ingedeeld op leeftijd en de groepen met rijden uiteraard op rijervaring. Gewoon in een goedgekeurde accommodatie. En een goede maaltijd op jouw leeftijd afgestemd. Geinteresseerd?? Boek dan snel!!

Prijs p.p. (incl. BTW) € 399,00

Toelichting prijs

Inclusief
Eten, drinken, overnachting en ponie of paard die jij leuk vindt.
Exclusief
Meenemen eigen pony (25 euro extra)

Organisatie ponykamp

Naam
Erve Meenderinkboer
Adres
Zonneweg 1
7475AA Markelo
Overijssel
Nederland
Toon op kaart
Erkenningen / aangesloten bij
FNRSKNHS
FNRS-sterren

Details ponykamp

Locatie
Zonneweg 1
7475AA Markelo
Overijssel
Nederland
Toon op kaart
Geschikt voor
Beginners, Gevorderden
Leeftijd
8 t/m 18 jaar
Activiteiten
Bonte avond, Buitenritten, Dressuur, Springen
Faciliteiten
Bar, Recreatiezaal
Overnachten in
Slaapzaal tot 4 pers., Slaapzaal vanaf 4 pers
Landschap buitenritten
Bos, Heidelandschap, Weidegebied/akkerland
Aantal buitenritten beginners
6
Aantal buitenritten gevorderden
9
Eigen paard toegestaan
Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor deze ponykamp.

Foto-impressie

Locatie ponykamp

Delen