|  | 

super gezellige en leerzame ponykampen! - RS Equi-best

Ponykampen!

 

van 22 tot en met 26 juli (nog voldoende plek)

en van 22 tot en met 26 aug (nog 3 plekken en nog 2 plekken voor met eigen pony)

 

Ponykampen zijn open voor iedereen in leeftijd tussen de 7 en 18 jaar en op elk niveau. Zowel voor ruiters van equi-best als voor ruiters van andere maneges/ met eigen paarden. De kampen zijn op ons eigen terrein in kielwindeweer (tussen hoogezand en veendam).

De kampen bestaan uit een klein groepjes, max. 10 zonder eigen paard en max. 3 met eigen paard en starten bij een minimale aanmelding van 6 kinderen. We slapen bij ons in tenten en zullen (bijna) de hele dag met de paarden bezig zijn!

Tijdens het kamp gaan we o.a. dressuur rijden, springen, zonder zadel rijden, spelletjes doen met je pony, op buitenrit, longeren en pony pimpen!

 

Trainingsweek equi-best

 

Van 16 t/m 20 juli organiseren wij een trainingsweek voor ieder die al wat meer kan en meer wil leren! (vanaf 10 jaar) (nog 1 plek voor een fanatieke ruiter zonder eigen pony en 3 plekken met eigen pony)

 

Dit kamp ziet er net iets anders uit als de ponykampen. We gaan fanatieker en wedstrijd gerichter aan de slag, we gaan proefjes oefenen en parcoursen springen. Als het weer het toe laat op dag tocht en met z’n allen aan de harmonie werken tijdens een carrousel op muziek! Daarnaast gaan we ook met een stukje theorie aan de slag en sluiten we af met een show/ wedstrijd (net waar de interesse ligt)

 

 

Algemene informatie:

 

De prijs voor een kamp bedraagt 250 euro. Voor het mee brengen van een eigen pony word 25 euro extra in rekening gebracht. Op de startdag zullen we tussen 13.00 uur en 14.00 uur starten en de kampen zijn op de laatste dag rond 16.00 uur afgelopen.

Het worden een super gezellige en leerzame weken en ik hoop jullie allemaal te kunnen ontvangen tijdens 1 van de  kampen!

Graag even mailen naar als je mee komt doen dan krijg je van mij een inschrijfformulier zodat we direct de juiste gegevens hebben! Plaatsing op volgorde van binnenkomst inschrijfformulier.

 

Prijs p.p. (incl. BTW) € 250,00

Toelichting prijs

Inclusief
prijs is all-in, dus geen extra kosten
Exclusief
bij het mee brengen van een eigen pony word 25 euro extra in rekening gebracht

Organisatie ponykamp

Naam
RS Equi-best
Adres
Dorpsstraat 280
9605PH Kiel-Windeweer
Groningen
Nederland
Toon op kaart
Erkenningen / aangesloten bij
FNRS-sterren
Niet toegekend

Details ponykamp

Locatie
Dorpsstraat 280
9605PH Kiel-Windeweer
Groningen
Nederland
Toon op kaart
Geschikt voor
Beginners, Gevorderden
Leeftijd
7 t/m 18 jaar
Activiteiten
Buitenritten, Dressuur, Springen
Faciliteiten
Overnachten in
Tent
Landschap buitenritten
Bos, Duin/strand, Weidegebied/akkerland
Aantal buitenritten beginners
Aantal buitenritten gevorderden
Eigen paard toegestaan
Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor deze ponykamp.

Foto-impressie

Locatie ponykamp

Delen