|  | 

Zomerkampen - Stal de Ripse Ruiters

De hele week tussen de paarden, welke paardengek kijkt daar nu niet naar uit? Op ponykamp bij stal de Ripse Ruiters zul je aan paarden in je omgeving deze week echt geen gebrek hebben. Op de manege zijn rond de 100 pony’s, paarden en veulens aanwezig. Hiervan zijn er ruim 60 in eigendom van de manege, keus genoeg voor elke ponykamper! Welsch, shetlander, halflinger, tinker, kwpner en nog een heleboel leuke kruisingen zijn er te vinden. Net als alle denkbare kleuren, karakters, leeftijden en niveau’s. Voor jou dus vast ook de ideale pony of het perfecte paard. Heb jij deze gevonden, dan rijd je de hele week op je “eigen” pony.

Hierdoor krijgt de leiding de kans iedereen beter te leren kennen en leer je echt iets gedurende deze week! Op de paardenrug krijgt iedereen in groepjes dressuur en springlessen.
 
Net als andere jaren hebben we dit jaar weer een afwisselend programma zowel met als zonder paarden. Over het thema wordt nu nog druk gebrainstormd, maar het beloofd weer iets leuks te worden...

Verder staan er o.a. carrouselrijden en voltige op het programma, houden we een poetswedstrijd, rijden we lekker in de omringende weilanden, oefenen we hard voor de eind demonstratie/wedstriijd, maken we een bosrit in het Amsterdamse bos en als hoogtepunt maken we een mooie rit over het strand. Wat is er nu mooier dan lekker rijden op het strand met misschien wel een zonsondergang op de achtergrond en stappen door de branding? Wij kunnen niets beters verzinnen!

Naast het “paardenprogramma” gaan we lekker zwemmen, doen we groepsspelen, houden we een bonte avond, gaan we zelf pannekoeken maken, maken we een spooktocht, hebben we soms ook gewoon wat tijd voor onszelf en sluiten we elke dag zoveel mogelijk af met een gezellig kampvuur. Hier kunnen we dan lekker even napraten over de dag, luisteren naar mooie verhalen, broodjes bakken of gewoon wat in de vlammen staren, voordat we ons bed in duiken.

Prijs p.p. (incl. BTW) € 280,00

Toelichting prijs

Inclusief
Eten, drinken en toegewezen pony
Exclusief
Eigen pony meebrengen (50 euro extra)

Organisatie ponykamp

Naam
Stal de Ripse Ruiters
Adres
Ripselaan 6
2375NA Rijpwetering
Zuid-Holland
Nederland
Toon op kaart
Erkenningen / aangesloten bij
FNRS
FNRS-sterren

Details ponykamp

Locatie
Ripselaan 6
2375NA Rijpwetering
Zuid-Holland
Nederland
Toon op kaart
Geschikt voor
Gevorderden
Leeftijd
8 t/m 16 jaar
Activiteiten
Bonte avond, Buitenritten, Dressuur, Springen
Faciliteiten
Overnachten in
Tent
Landschap buitenritten
Bos, Duin/strand, Poldergebied
Aantal buitenritten beginners
Aantal buitenritten gevorderden
Eigen paard toegestaan
Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor deze ponykamp.

Foto-impressie

Locatie ponykamp

Delen